Alveograph NG – Consistograph modullal

Az Alveograph nemzetközileg elfogadott szabványos módszer a tészta sütőipari tulajdonságainak vizsgálatára lágy és kemény búzákhoz. A mérési módszer szimulálja a tésztában keletkező alakváltozást biológiai és kémiai úton keletkezett nyomásváltozás hatására. A Consistograph modul a tészta formaváltozásának és vízfelvevő képességének meghatározását teszi lehetővé 4 perc alatt.

 Szeretnék másolatot kérni az email címemre.


Leírás
Szabvány-megfelelőség:
  • AFNOR No. V03-710
  • ISO No. 5530/4
  • ICC STANDARD No. 121
  • AACC No. 54-30A
Jellemzői:
  • Alveograph-os vizsgálat végzése lágy és kemény lisztből egyaránt
  • Egyetlen készülék elkészíti a tésztát és elvégzi a mérést
  • Reprodukálható és szabványosított mérések
  • Vízfelvevő képesség meghatározása fehér- és korpásliszt esetén
  • Tészta konzisztenciájának vizsgálata (a kiegészítő modullal)

Vélemények (0)

Vélemények


Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed elsőként: “Alveograph NG – Consistograph modullal”